Parajumpers är det ledande italienska företaget inom produktion av ytterkläder passar till de sämsta väderförhållanden och i varje del av världen. Aktiv i en värld av sociala företaget erbjuder kontinuerliga uppdateringar inom sina portaler officerare, däribland en anknytning till Twitter.

Parajumpers

PARAJUMPERS – En utställning i Italien, födelseplatsen för varumärket

Förfiningen med de skapas Parajumpers jackor, göra dessa plagg är anpassade till det värsta klimatet i världen. Denna idé är inspirerad av ”Rescue skvadronen” baserad i Alaska, modiga män och resistent mot varje situation eller fara för miljön. I januari 2013 anordnade Parajumpers en utställning på utrymmet Lazzari i Treviso med visning av jackor och mer, en blandning av bilder tagna vid Heidelberg Project i Detroit, konst distriktet som har varit bakgrund till kampanjen Höst-vinter 2012. -2013.

Parajumpers mode design

Kollektionen för våren-sommaren 2012-2013 inspirerades av tillståndet i dagens värld i förändring. Passformen på plaggen är den styrka i Parajumpers, som producerar kläder att bäras vid olika tillfällen och deras motstånd kvarstår i vilken kondition de hålls. Modellerna är avsedda för män och de kvinnor utvecklas på ett sådant sätt så att den passar perfekt till kroppen.

Parajumpers Jacka
För alla de senaste nyheterna om världen Parajumpers, besök den officiella Twitter-profil.