PageZone är en Svensk Artikelkatalog där du som skribent kan skriva om nästan vad som helst.

På så sätt skapar du publicitet och kan marknadsföra dig på ett seriöst sätt. Är du riktigt smart så kanske inte läsaren märker att det är reklam. PageZone är artikelkatalogen som ger dig en möjlighet att helt gratis marknadsföra i stort sätt vad du vill. Ett erbjudande som inga marknadsansvarig inte tackar nej till.

Att skriva en artikel på PageZone ger dig många fördelar.  Dels så utökar du sannolikheten för att någon ska ”råka” surfa förbi och ta del av just din produkt eller tjänst. Ju fler sidor du syns på desto mer uppmärksamhet får du. Så enkelt är det. Sedan höjs statusen på din hemsida eller blogg genom länken från din artikel. Söktjänsterna på Internet höjer nämligen statusen på sidor som länkas från välbesökta artiklar.  Enskilda länkar ger inte längre något mervärde hos de stora söktjänsterna. Därför är det numera ganska lönlöst att bara byta länkar mellan olika sidor. Kvalitet väger alltså högre än kvantitet.

Artikelkataloger har länge varit ett tjänst begrepp bland landets olika sökoptimerare. Eftersom dessa artiklar ger så högt mervärde. Medan intresset för från valiga användare att skriva seriösa artiklar på nätet har ökat under de senaste åren. Alla kanske inte skriver sina artiklar själva utan köper då istället in denna tjänst. Idag finns det nämligen flera företag som erbjuder sina kunder att skriva seriösa artiklar åt dem. Vilket blir en välinvesterad engångskostnad för kunden.

Marknadsföring brukar vara dyrt men på PageZone är det faktiskt helt gratis att lägga upp en artikel och få den publicerad för den stora massan. Alla artiklar handlar dock inte om att marknadsföra produkter och tjänster.  Många skriver bara för att få sin röst hörd genom att informera om något som ligger dem varm om hjärtat. Dessa artiklar handlar om allt möjligt från olika topplister, träningstips, speciella recept eller kanske en politisk debatt. PageZone är en en artikelkatalog som tillåter att man även lägger uppbilder till sin artikel. Vilket inte är så vanligt bland andra artikelkataloger.

Så pröva gärna och se vad en artikel på denna artikelkatalog kan ge dig. Jag tror du kommer bli förvånad. Det är inte mycket här i livet som är gratis så varför inte passa på att utnyttja detta tillfälle och lägga upp en bra artikel?

 

Artikelkatalog