Bästa bluetooth högtalaren

Företaget Audio Pro levererar Svensktillverkade kvalitetshögtalare till ett konkurrenskraftigt pris.

Är det något specifikt som Audio Pro har satsat på under de senaste åren så är det lösningar för trådlös musikupplevelse.

För att ge en riktig Hi-Fi upplevelse till alla smartphone ägare har Audio Pro nu två fantastiska aktiva bluetooth högtalare på marknaden. Den första var Addon T10 och nu den lite mindre Addon T9. Två testvinnande trådlösa högtalare som jag tycker slår allt i samma prisklass.

Idag använder allt fler Spotify via sina iPhone, Android eller Windows telefoner för att lyssna på musik i hörlurar. Men när man kommer hem vill man ha ett smidigt trådlöst system som ger samma musikupplevelse i vardagsrummet. Då är Audio Pro:s aktiva bluetooth högtalare Addon T10 & T9 helt rätt val. Dessa trådlösa högtalare kan också med fördel användas som riktiga högtalare till din dator.

 

Vilken av dessa två ska man då välja? Är musikupplevelsen högstaprio för dig så är faktiskt T10:an ett strå vassare, men T9 är inte långt efter. Fördelen med T9 är att den är mindre och smidigare samt något billigare. Trotts det lilla formatet så leverera denna högtalare 50 fantastiska Watt och anpassningsbar bas i tre nivåer. T10:an har förutom lite fler anslutningsmöjligheter även en fjärrkontroll. Jag vet inte riktigt hur nödvändigt det är egentligen när man ändå kan styra det mesta via sin smartphone.  Men det beror säkert på hur man tänkt använda sin trådlösa högtalare. T9:an har knappar på översidan av högtalaren istället för fjärrkontroll. Båda högtalarna har USB port så att man enkelt kan ladda sin smartphone.

 

Personligen valde jag T9:an eftersom det kompakta formatet tilltalade mig mest.

 

Mer information om dessa högtalare finns på www.audiopro.se

 

Bilden visar en Addon T9.