FasadstegemedRyggskyddDet uppskattas, det finns tiotusentals stile schaktstegar kräver akuten behandling inträffade årligen. Cirka 85-90% av dessa olyckor involverar användaren faller från stege och 8-9% av dessa skador är allvarliga nog för att kräva att offret läggas in på sjukhus. Förutom att utgöra en allvarlig hälsorisk, dessa olyckor har betydande förlust-of-löner och höga sjukvårdskostnadskonsekvenser.

  1. Stå vänd mot baksidan av stegen, med schaktstege i ett stängt upprätt läge.
  2. Lossa den ena sidan av de bästa lappstift, använd din ena handen för att hålla den bakre delen av fasadstegen och släpp den andra låstappen. Den bakre sektionen kommer nu att vara fri att glida upp och ner efter behov.
  3. Lyft den bakre delen till önskad höjd och engagera ett låsstift för att hålla schaktstegen på plats. Den bakre delen stöds av låsstiftet. Se till att ingripa med den andra låstappen. Tryck på den bakre sektionen upp något för att se till att andra stift har anlitat.
  4. Nu släpper någon av de teleskopiska benen och dra den nedåt så att gummifoten är mellan den första och andra schaktsteget och se den fjäderbelastade låssprinten är inkopplad. Nu öppnar din schaktstege fullt. Din stege blir nu stabilt på tre ben, och du är nu fri att justera andra teleskopbenet för att passa din applikation.
  5. Bandet ska vara horisontella för att indikera att schaktstegen är nivån.
  6. Om schaktstegen vara helt utdraget antingen på den teleskopiska sidan av stegen eller båda sidorna av stegen, använd krängnings tillhandahålls genom att sätta in det i hålen på de teleskopiska benen, + – 8 hål från botten genom att trycka benen utåt för att rymma stången.
  7. För att minska schaktstegen tillbaka till sin normala sex fot konfiguration bort krängningshämmaren, om det sitter, och med stege i ett stängt läge släpper samverkande stiftet och skjut teleskop benet tillbaka upp och låser på plats. Gör andra teleskopbenet också. Släpp en sida av topplappstift. Håll bakre delen ordentligt. Släpp annan låspinne, med tanke på hela vikten av den bakre sektionen kommer att ha för att förhindra för stegen glider ned mycket snabbt och orsakar att antingen skada eller för att hållas fast. Ta stegen ner försiktigt till marknivå och engagera både låspinnar.