Väskor för alla

swesac.se är en väskbutik på nätet. Våran tanke med butiken är att man ska kunna handla säkert till bra priser. Vårat mål är att ha ett brett utbud från den lilla reseplånboken till den fullstora resväskan, med flera märken och många olika modeller.

Det finns ett talesätt som lyder ”kunden har alltid rätt” och det håller vi med om till 100% Är du nöjd så är vi nöjda. Är det något du undrar över, tycker är alldeles galet eller saknar något ur vårat sortiment så ska du kunna meddela det till oss så vi kan bli ännu bättre på det vi gör.

Vi säljer allt från plånböcker till resväskor. Vårat utbud växer i en rasande takt och våran ambition är att bli störst på nätet i väskbranschen. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du handlar och få hem varorna så snart det går. Oftast får du hem varorna 1-2 dagar efter beställningen, självklart fraktfritt! Är det något du saknar på sidan, tveka inte att höra av dig!

Följer du oss på Facebook så kan du ta del av dom ofta återkommande kampanjerna och även följa alla nyheter som strömmar in.

Välkommen in till oss på swesac.se